UniFrigus

Lämpötilanvalvontajärjestelmä

Kuumaa, kylmää vai sopivaa? Ota lämpötilat hallintaasi: tarkkaile ajantasaista lämpötiladataa kännykästäsi vaikka kotisohvalla. Järjestelmä valvoo myös puolestasi ja ilmoittaa hälytysrajojen ylityksistä tekstiviestillä, sähköpostilla tai vaikka suoraan vartiointiliikkeelle.  

UniFrigus-lämpötilanvalvontajärjestelmä on avaimet käteen-palvelu: Second Thought Oy asentaa kohteeseesi mittauslaitteiston ja tukiaseman jonka jälkeen saat käyttäjätunnuksen internetissä toimivaan, turvalliseen selainpohjaiseen seurantasivuun. Sen kautta lämpötiloja voidaan seurata etänä ja ne voidaan esittää halutussa muodossa, useilla erilaisilla grafiikoilla. Käyttökohteita ovat esim. irtokylmäaltaat, savustamo, kylmiöt, salaattibaarit, kylmäkuljetusautot, ravintolat jne.

Hälytykset

Ota vastaan tekstiviestihälytyksiä tai sähköpostia mikäli lämpötilat muuttuvat raja-arvojen ulkopuolelle järjestelmän valvomassa ympäristössä.

Raportit

Raportointi toimii ajantasaisten ikkunoiden avulla. Käyttäjä voi säätää ikkunoiden kokoa ja järjestystä sekä aikamääreitä, hälytystasoja ja muita yksityiskohtia lennossa. Kuukausiraportointi esim. terveystarkastajalle on entistä helpompi tehdä koska tiedot ovat valmiiksi kootusti ruudulla ja historiatiedot ovat erittäin yksityiskohtaisia verrattuna vaadittuun raportointitarkkuuteen.   

Heräsikö kiinnostus?

Ota yhteyttä myyntiimme puhelimitse +358 40 196 3052, lähetä sähköpostia osoitteeseen myynti @ unifrigus.com tai ota yhteyttä oheisella lomakkeella:

Lataa

UniFrigus esite (Englanniksi)
UniFrigus esite (Suomeksi)